Változások a honlapon

A honlap sokáig kettős funkciót töltött be. Egyszerre szolgált blogként és oktatói honlapként kurzusleírásokkal, elérhetőségekkel.

Azonban tovább már nem térhettem ki az elől, hogy egyetemi domain alá is csináljak egy honlapot.  Az új honlappal kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Miközben tetszik, hogy letisztult, egyszerű, feszélyez, hogy statikus. (az utóbbi tíz évben nemigen volt statikus honlapom).

Arra azonban mindenképpen jó, hogy újragondoljam ennek a lapnak a szerepét. Azt tervezem, hogy elkülönítem a két honlapot, leveszem a kurzusleírásokat és alapvetően mindazokat az információkat, amelyek ott megtalálhatók. Mivel itt eddig is a blog-jelleg dominált, ezután ez  fog tovább erősödni.

Még kiforratlan hogy hogyan, de szeretnék egy gyorshírek rovatot. Így három tartalomtípust állítanék elő. Egyrészt a blogbejegyzéseket, másrészt a rövid reagálásokat tartalmazó gyorshíreket, és a különösebb kommentárt nem igénylő Facebook és Twitter-megosztásokat.  Ezek összehangolása érdekes tapasztalat lesz.

Nóbik Attila

egyetemi adjunktus, tanulmányi intézetvezető-helyettes Szegedi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar Neveléstudományi Intézet Szeged, Petőfi sgt. 30-34, Tel: 06-62-544355, nobik@edpsy.u-szeged.hu A kurzusleírások és egyéb információk ezen a honlapon találhatóak: http://www.staff.u-szeged.hu/~nobik/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.